Wednesday, October 05, 2011

Dags för en Texas chili beef stew

Jo, så är det. Livet är en enda lång jämmerdal och sedan är kistan för dyr och för liten och av undermåligt material och så kommer inga på begravningen och så missköts graven och så glöms man bort...

Därför, lev i nuet! Ikväll ska jag tillreda en äkta texas chilibeef stew på högrev fräst i smör sedan i järngryta med lök, selleri, chilifrukter, lite tomat, färsk oregano och nymald koriander och öl, öl, öl. Efter två timmar av bubblande tillvaro i grytan äter man chilin tillsammans med hembakt bröd, kokt råris, guacamole samt majschips. Ett salladsblad kan man lägga till som garnering om man känner att man inte behöver vara järnhårt macho hela tiden utan är relativt säker i sin sexualitet. Skummande kall öl i glasen och actionfilm på teve! Häpp!

2 Comments:

At Mon Oct 10, 11:29:00 AM, Blogger Mr Harry Boy said...

Låter obekligen mkt gott!

 
At Thu Nov 03, 08:47:00 AM, Blogger Vardagsmat said...

Prova, det är hur enkelt och gott som helst! Det gäller all som har med högrev att göra - fräs grytbitarna i smör, häll över hackade rotfrukter och låt småkoka i vätska, helst vin några timmar - voila!

 

Post a Comment

<< Home


  • Ingemar Svensson TRAVELMAP :